Tel: +86-571-63258485
tentang kami
Hubungi kami

Hangzhou Fuyang Wanlong jentera Co, Ltd

Tambah: No.100 Jalan Jincheng, bandar Fuyang, Hangzhou, Zhejiang Province, China

Tel: +86-571-63258485

Tel. Bimbit: +86-18868748887

Hubungi: Encik Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

tentang kami
Rumah > tentang kami

WANLONG jentera Co., Ltd adalah profesional jentera EPS (Expanded polistirena) berteknologi tinggi & pengeluar acuan yang menyepadukan R & D, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan. Kami mempunyai produk Reka bentuk dan Inovasi keupayaan, dengan lebih daripada 10 produk berteknologi tinggi Wilayah, ciptaan paten, utiliti penampilan dan model Reka bentuk paten dan lain-lain. Di samping itu, kita lulus Persijilan sistem pengurusan kualiti ISO9001, produk yang mempunyai kecekapan yang tinggi, penggunaan tenaga yang rendah, kestabilan, ketahanan, penyelenggaraan mudah, dan lain-lain.

Oleh pembangunan yang berterusan selama bertahun-tahun, dengan sokongan dari pelanggan dan orang-orang dalam pelbagai bidang, dan usaha sendiri WANLONG telah menjadi sebuah perusahaan yang terkenal dalam industri EPS China. Pada masa kini, WANLONG boleh memberikan sepenuhnya siri EPS buih Mesin plastik, dituang dan bantuan peralatan untuk pelanggan. Kami berpengalaman, berkemahiran tinggi Reka bentuk, pembuatan, pemasangan pasukan yang mampu memberikan projek ' turnkey ' EPS buih produk mengikut kehendak pelanggan. Teknik, kualiti dan nilai-nilai yang praktikal dalam siri produk expander pra automatik, Mesin pengacuan bentuk vakum automatik, Mesin pengacuan blok vakum automatik dan mesin pengacuan blok vakum automatik dengan laras plat terkemuka dalam industri EPS domestik, dan datang ke taraf antarabangsa yang baik. Produk yang telah dijual baik diMalaysia dan dieksport ke lebih 40 buah negara dan Wilayah.

Globalisasi ekonomi negara, kami akan maklumkan kepada prinsip-prinsip 'kualiti kejujuran, praktikal dan Inovasi' kepada pelanggan.

Menyambut pelanggan dan rakan-rakan dari seluruh dunia untuk melawat syarikat kami!