Tel: +86-571-63258485
Kategori produk
Hubungi kami

Hangzhou Fuyang Wanlong jentera Co, Ltd

Tambah: No.100 Jalan Jincheng, bandar Fuyang, Hangzhou, Zhejiang Province, China

Tel: +86-571-63258485

Tel. Bimbit: +86-18868748887

Hubungi: Encik Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Pameran
Rumah > Pameran > Kandungan

Pemprosesan polistirena diperkembangkan

Mula-mula langkah-langkah untuk mudah buih atau buih, menetapkan ketumpatan produk akhir. Zarah-zarah polimer mengandungi agen berbuih proses ini dipanaskan melembutkan keadaan, ejen meniup tidak menentu. Menyebabkan setiap perkembangan manik, mewujudkan banyak buih. Sel nombor (ketumpatan akhir) dikawal oleh suhu dan masa. Proses ini, manik yang mesti menjadi negeri yang terpencar dan mengalir bebas.

Industri pengeluaran, proses yang berbuih, PS diperkembangkan diletakkan secara langsung di dalam Wap, melalui manik dan mencampurkan berterusan di autoclave wap melengkapkan jawapan, jawapan peralatan (seperti Mesin berbuih pra) adalah untuk mengekalkan tekanan luar atmosfera pendedahan dan melimpah manik daripada buih dari atas. Sedikit masa di kilang pengeluarannya untuk memastikan lebih seimbang atau Bilakah SPB tertentu memerlukan suhu yang lebih tinggi menggunakan cerek kelompok. Buih manik selepas proses pengawetan, campuran udara di dalam bilik penjara secara beransur-ansur.

Langkah yang kedua. Pertama sekali, di awet buih manik ke dalam acuan dengan rongga yang tertentu. Produk untuk struktur yang kompleks dan kecil, anda mahu peranti kesan venturi (seperti mengisi gun). Dengan aliran udara yang ditiup manik untuk acuan rongga. Produk yang besar di bawah graviti mereka sendiri ini penuh acuan. Rongga yang tertutup dan dipanaskan penuh daripada pelet, manik haba adalah lembab pengembangan sel. Manik buih mengembang bagi mengisi ruang di antara satu sama lain dan mengeratkan hubungan kekeluargaan menjadi buih yang halus. Pada titik ini, buih itu kekal lembut your haba dan tekanan gas. Sebelum penyingkiran dari acuan produk hendaklah sehinggakan mengalir gas liang diameter dan suhu yang rendah menjadikan kestabilan bentuk produk, ini secara umumnya adalah di dinding acuan yang menyembur kaedah.