Tel: +86-571-63258485
Kategori produk
Hubungi kami

Hangzhou Fuyang Wanlong jentera Co, Ltd

Tambah: No.100 Jalan Jincheng, bandar Fuyang, Hangzhou, Zhejiang Province, China

Tel: +86-571-63258485

Tel. Bimbit: +86-18868748887

Hubungi: Encik Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana untuk membuat polistirena kitar semula mesin yang lebih produktif

Bagaimana untuk membuat enjin kitar semula polistirena lebih produktif
Polistirena kitar semula Mesin adalah terkandung dalam organisasi bersaing, untuk memaksimumkan penggunaan polistirena kitar semula Mesin, perusahaan untuk meningkatkan kecekapan dan daya saing yang sangat berguna. Perusahaan tidak boleh hanya memberi perhatian kepada penggunaan peralatan CNC dan ciri-ciri terbaik, tetapi juga mesti memberi perhatian kepada peralatan penyenggaraan dan pembaikan, ia adalah kesan langsung sama ada beroperasi jangka panjang utama peralatan CNC. Untuk mengekalkan bilangan peralatan dalam keadaan baik untuk menjadikannya berkesan sepenuhnya dalam pengurusan teknikal dan pengurusan peralatan kerja perlu memberi perhatian kepada aspek berikut:
1. mempertingkatkan agensi-agensi pengurusan peralatan
Jabatan pengeluaran perlu sediakan peralatan dan penyelenggaraan jawatan CNC, komitmen kepada Bengkel Pengurusan polistirena kitar semula mesin dan kerja-kerja penyenggaraan. Mengupah beberapa juruteknik profesional yang berpengalaman dan mempunyai pengetahuan profesional yang kuat, rasa tanggungjawab dan mempunyai kebolehan tertentu yang berusaha dalam mekanikal, jurutera elektrik, bertanggungjawab ke atas pengurusan penyenggaraan peralatan CNC kerja.
2. membangun dan meningkatkan kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan
Bagi ciri-ciri Mesin kitar semula polistirena, dan secara beransur-ansur membangunkan sistem pengurusan yang sesuai, seperti sistem pengurusan peralatan CNC, prosedur-prosedur operasi selamat polistirena kitar semula Mesin, penggunaan operasi peralatan CNC prosedur, peralatan CNC, amalan pengurusan teknikal, penyelenggaraan prosedur penyelenggaraan peralatan CNC, dan sebagainya, supaya pihak pengurusan peralatan yang lebih standard dan sistematik.
3. mewujudkan fail bunyi peralatan
Penubuhan CNC peralatan penyelenggaraan fail dan peralihan rekod-rekod, operasi peralatan NC dan kegagalan rekod yang terperinci, secara khususnya, peralatan kegagalan masa, lokasi, sebab, penyelesaian dan penyelesaian akan terperinci rekod dan Arkib, jadi yang masa depan operasi, penyelenggaraan kerja rujukan.
4. mengukuhkan penerimaan peralatan CNC
Bagi memastikan kualiti peralatan baru, mengukuhkan peralatan pemasangan dan pentauliahan dan penerimaan bekerja, terutama penerimaan peralatan pautan ini, prestasi penting dalam mesin yang terlibat dalam ketepatan, ketepatan petunjuk, kawalan kontrak, perjanjian teknikal, piawaian antarabangsa dan domestik dan penerimaan item disemak item dengan item. Mesin penyahpepijatan selesai, penggunaan antara muka RS232 untuk parameter Mesin untuk penghantaran data sebagai sandaran, untuk mengelakkan fail Mesin (parameter) hilang.
5. mengukuhkan pembinaan pasukan penyelenggaraan
Peralatan CNC set Mesin, elektrik, cecair (gas), cahaya dalam produk berteknologi tinggi, tinggi kandungan teknikal, operasi dan penyenggaraan yang sukar. Oleh itu, kita perlu mewujudkan satu pasukan penyelenggaraan berkualiti tinggi untuk memenuhi keperluan penyenggaraan peralatan. Untuk mengambil penggunaan peralatan pemasangan dan kelas-kelas latihan dalaman dan lain-lain bentuk operasi peralatan CNC, penyelenggaraan, operasi peralatan pengaturcaraan dan pengurusan personel dan latihan teknikal penyelenggaraan.
6. penubuhan polistirena kitar semula Mesin
Sebagai kawasan persisiran pantai perusahaan kecil dan sederhana dengan lebih lanjut, mereka dalam pengurusan peralatan CNC dan penyelenggaraan mungkin sumber-sumber yang mencukupi, tetapi juga kerana jumlah luas CNC peralatan, perkakasan, perisian sokongan adalah tidak sama, jadi ke dalam penyelenggaraan kerja banyak kesukaran. Untuk tujuan ini, dengan acuan serantau perusahaan boleh mewujudkan hubungan mesra, pengurusan dan penyelenggaraan aspek Pertukaran pengalaman, bertukar-tukar maklumat, supaya pihak-pihak yang memberi manfaat kepada Syarikat.