Tel: +86-571-63258485
Kategori produk
Hubungi kami

Hangzhou Fuyang Wanlong jentera Co, Ltd

Tambah: No.100 Jalan Jincheng, bandar Fuyang, Hangzhou, Zhejiang Province, China

Tel: +86-571-63258485

Tel. Bimbit: +86-18868748887

Hubungi: Encik Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Penyelenggaraan dan Penyelenggaraan Panduan Untuk Mesin Molding Blok Polistirena

Penyelenggaraan dan penyelenggaraan panduan untuk Mesin Molding Block Polystyrene
Mesin pembentuk blok polistirena yang biasa digunakan dalam bentuk rel panduan segi empat tepat, panduan linear teras biaxial, unit gelangsar linear silinder, dan lain-lain, menggunakan pelbagai jenis rel pada alat mesin blok mesin polistirena mempunyai ketepatan tertentu. Bagaimanapun, tanpa mengira jenis rel kereta api yang mana, mestilah secara tetap pada penyelenggaraannya, dengan berkesan memastikan ketepatan operasi mekanikal peralatan untuk memanjangkan hayat rel.
Untuk memastikan kehidupan sistem kereta api, penyelenggaraan tetap adalah kritikal. Keretapi panduan adalah salah satu bahagian presisi mesin, mustahil untuk perlindungan debu 100%, pencemaran debu. Oleh itu, pengguna perlu sentiasa memeriksa, menyelenggara. Panduan garis panduan dan lajur linear roller linear memerlukan pelinciran biasa, banyak sistem panduan linear bola keluli dan bahagian-bahagian roller dilengkapi dengan penyambung gris dan pendakap yang disambungkan. Terlepas dari bentuk sistem kereta api yang digunakan untuk menjaga unsur-unsur rolling pelinciran yang baik, dapat mengurangkan memakai sistem rel untuk memperpanjang mesin untuk menjaga ketepatan waktu.
Bagaimanakah mesin blok polistirena beroperasi? Yang berikut oleh Qingdao Shengtong untuk memberitahu anda tentang, Qingdao Shengtong mempunyai beberapa dekad pengalaman teknologi pengeluaran, dan merupakan yang terbesar di laser pencetak mesin pengeluar.
1, Mesin Molding Block Polystyrene untuk mengesahkan peranti mempunyai pisau plat gelongsor di depan satu hujung, buka saiz plat tekanan;
2, dengan pelapis serat stripper, panjang serat terdedah 30-40mm, dengan alkohol dicelup kapas atau kertas kapas dibalut serat, dan kemudian bersihkan serat. Gosok dengan kertas katun atau kapas, jangan gunakan kertas katun atau kapas yang sama untuk menghapuskan kali kedua (Nota: Sila gunakan lebih daripada 99% kesucian alkohol).
3, serat visual pelapisan skala pemotong penjajaran tepi (12-20cm) skala yang sesuai, tangan kiri ke dalam alur panduan ke serat, yang memerlukan serat kosong pada pad getah kiri dan kanan.
4, Mesin Pencetak Blok Polistirena menutup plat tekanan kecil, plat tekanan besar, tolak peranti dengan pisau gelangsar, supaya bilah memotong permukaan serat yang lebih rendah, dan bebas slaid ke sisi yang lain, memotong serat;
5, tangan kiri memegang pemotong, tangan kanan untuk membuka plat tekanan besar dan mengeluarkan serat serat, ke dalam bekas tetap.
6, Mesin Molding Block Polystyrene dengan tangan kirinya untuk mencubit serat sementara tangan kanan untuk membuka plat tekanan kecil, dengan hati-hati keluarkan potong serat, Nota: bahagian gentian bersih tidak menyentuhnya.