Tel: +86-571-63258485
Kategori produk
Hubungi kami

Hangzhou Fuyang Wanlong jentera Co, Ltd

Tambah: No.100 Jalan Jincheng, bandar Fuyang, Hangzhou, Zhejiang Province, China

Tel: +86-571-63258485

Tel. Bimbit: +86-18868748887

Hubungi: Encik Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Mesin memotong polistirena adalah proses pembangunan dan kemajuan

Mesin memotong polistirena adalah proses pembangunan dan kemajuan
Didorong oleh teknologi, semakin banyak jenis mesin pemotong, fungsi ini lebih dan lebih halus, Mesin Pemotong Polistiren ini direka untuk menyelesaikan masalah jubin memotong reka bentuk peralatan CNC automatik. Malah, pembangunan Mesin Pemotongan Polistirena juga telah menjadi tempoh masa, dan proses ini telah menjadi pelbagai model, mempunyai ciri-ciri yang berbeza.
1, kelemahan mesin memotong polistirena mudah alih
Ini adalah produk awal, jadi semua aspek teknologi tidak sempurna, terdapat lebih banyak masalah. Mesin memotong polistirena mudah alih tidak hanya bunyi yang besar, habuk, tetapi juga kerana kelajuannya cepat, tidak ada kawalan platform dan menyebabkan pemotongan sukar. Terutama apabila digunakan untuk memotong garisan, kesannya sangat tidak memuaskan; kunci tidak selamat.
2, tolak pembaikan Mesin pemotong polistiren desktop
Ia adalah Mesin Pemotong polistiren manual, tetapi kesan itu bertambah baik dengan ketara, dan kecekapannya agak tinggi. Gunakannya untuk memotong jubin, maka asasnya tidak akan muncul dash, pecah dan lain-lain fenomena yang tidak diingini, boleh membantu pengguna menjimatkan kos pengeluaran. Tetapi mesin pemotong polistiren jenis Tekstur hanya sesuai untuk keperluan memotong jubin kelompok kecil.
3, ciri-ciri CNC Polystyrene Cutting Machine
Kerana ia digunakan dalam kawalan digital mikrokomputer, jadi saiz pengukuran tidak perlu dilakukan dengan tangan, ditambah dengan Mesin Pemotong Mesin CNist Polystyrene dilengkapi dengan panduan linear yang diimport dan sistem servo presisi tinggi skru bola Dengan sistem penentuan posisi, untuk terus meningkatkan ketepatan pemotongan. Dan kerana kelajuan pemotongannya agak cepat, sehingga dapat memenuhi jumlah besar, kebutuhan pemotongan ukuran berubah-ubah.
Dengan peningkatan keperluan pelanggan, semakin banyak pengeluar menggunakan CNC Polystyrene Cutting Machine bukan mesin pemotong desktop mudah alih, sama ada kelajuan atau ketepatannya telah bertambah baik.
Dalam proses pemprosesan keluli industri, dan akhirnya akan digunakan untuk pelbagai jentera dan peralatan, Polistirena Mesin Pemotong adalah salah satu daripada mereka, terutama untuk pengisaran dan penyelenggaraan keluli, peralatan operasi yang cukup ideal. Apakah faedah Mesin Pemotong Polistirena berbanding dengan beberapa alatan sebelumnya?
Yang pertama adalah mudah untuk digunakan, untuk rawatan kejutan voltan yang berbeza boleh meningkatkan ketinggian yang berbeza dan kekuatan kawalan keluli imbangan operasi, sangat untuk memenuhi kestabilan kawalan kualiti keluli. Dalam operasi, Mesin Pemotong Polistirena tidak perlu menggantikan peranti pemotong, muncung boleh diproses dalam pelbagai jenis bahan dan bentuk, penjimatan kos efektif dan masa.
Kerana Mesin Pemotongan Polistirena menggunakan pasir yang kasar sebagai medium kerja, maka hirisan hanya kurang burr; Program kerja peralatan terutama dihasilkan oleh perisian lukisan CAD, sehingga Anda dapat merancang graf garis, atau input dari perangkat lunak lain yang dihasilkan file DXF.
Di samping itu, Mesin Pemotong Polistiren ini boleh menyokong perisian pihak ketiga, sebanyak mungkin untuk mengurangkan kehilangan bahan kerja. Selagi perisian yang dijana program yang dipindahkan ke mesin, ia boleh ditetapkan dari laluan alat CAD, dan boleh mencantumkan kedudukan tepat dan laju pemotongan yang dihitung.
Mesin memotong polistirena tidak menghasilkan haba apabila memotong, dan jahitan tidak akan menghasilkan calar; jika anda mahu menggunakannya untuk memotong lengkung dan menumbuk, tidak perlu acuan, sangat mudah. Memandangkan potongan air adalah pemotongan bukan kontak, maka secara semulajadi bukan pembentukan bahan patah untuk memastikan integriti keluli.