Tel: +86-571-63258485
Kategori produk
Hubungi kami

Hangzhou Fuyang Wanlong jentera Co, Ltd

Tambah: No.100 Jalan Jincheng, bandar Fuyang, Hangzhou, Zhejiang Province, China

Tel: +86-571-63258485

Tel. Bimbit: +86-18868748887

Hubungi: Encik Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Polistirena kitar semula Mesin tinjauan polistirena Recyclers

Polistirena kitar semula Mesin latar belakang OF THE INVENTION model utiliti milik peralatan pemulihan sisa polistirena, dan lebih khususnya, sebuah mesin polistirena pemulihan di mana yang menghancurkan, Kering, granulating dan kitar semula fungsi-fungsi yang bersepadu. Model utiliti menyelesaikan masalah bahawa proses tersebut tidak boleh bersepadu dalam seni tersebut terlebih dahulu, seperti menghancurkan, Kering, defoaming dan membentuk granulation, serta besar dan rumit struktur alat pemulihan tersebut. Model utiliti terdiri daripada peranti memandu, harimau betina yang, menghancurkan dan pembersihan Bilik, alat granulation mengurangkan, tong kitar semula, satu medium yang sejuk, penjana gas panas dan sebuah pelabuhan pelepasan. Pengisar dan mencuci bilik disediakan dengan skru crushing dan skru conveying, dan skru crushing disusun dalam silinder crushing dengan lubang pembuangan di dinding silinder. Skru penghantaran bertempat di laras penghantar terbuka untuk. Peranti granulation pengurangan ini terdiri daripada sebuah dewan adunan, mengurangkan saluran dan Dewan granulation. Tong mekanisma berkomunikasi dengan Dewan adunan. Model utiliti mempunyai kelebihan daripada struktur yang ringkas, mudah dan flowable operasi; sederhana adalah dimeteraikan dan kitar semula, dan tidak menjejaskan alam sekitar dan menjimatkan kos.

Polistirena kitar semula Mesin Kebangsaan Institut Kimia di Universiti autonomi negara Mexico Tempahan telah mempelajari teknologi baru untuk dikitar semula Buih polistirena. Teknologi menggunakan pelarut yang komposit untuk mengembalikannya kepada keadaan bola yang asal. Pada masa kini, Institut sedang bersedia untuk langkah seterusnya dalam promosi perniagaan. Telah dilaporkan bahawa proses teknikal adalah: koleksi Buih polistirena dalam pelarut untuk membubarkan dan kemudian penyelesaian yang akan dilepaskan ke dalam air, Buih polistirena terlarut akan sekali lagi menjadi bersih dan mudah bagi mengasingkan bola yang asal.

Profesional kepada buih pengeluaran peralatan dan peralatan kitar semula. Terdapat tiada gas dalam proses pengeluaran gelembung, proses kitar semula adalah rasa, tetapi saya tahu ramai orang yang terlibat dalam kerja-kerja ini masih belum sakit yang awam. Anda boleh yakin bahawa jika anda bimbang tentang Kesihatan Keluarga, adalah disyorkan untuk mempertimbangkan kerja yang lain.

Untuk menambah, komponen buih itu selepas mencarik styrene, kepunyaan plastik, digunakan untuk menghasilkan berbonjolan Panel. Terlibat dalam kitar semula buih dan terlibat dalam Lembaga berbonjolan persekitaran pengeluaran adalah sama. Saya tahu banyak Lembaga berbonjolan terlibat dalam jangka masa panjang kakitangan pengeluaran adalah juga sangat baik.

Polistirena kitar semula Mesin jika melalui tahap ketoksikan. Tahap harus agak rendah. Beri perhatian kepada pengudaraan pada baris. Bagi pengeluaran dioksin, terdapat penyata berkaitan, sangat sedikit Bar